Wie zijn wij?

Het bestuur van de Stichting wordt gevormd door:

  • Gibriel Jatta, voorzitter
  • Bianca Jansen: secretaris
  • Corné Buscop: penningmeester
  • Edwin von Liebenstein: algemeen bestuurslid
  • Buba Bojang: algemeen bestuurslid en onze man in Gambia

Hoe doen we dat?

De Stichting is geheel afhankelijk van donaties en giften. We verstaan onder giften niet alleen geld, maar ook spullen, zoals bijvoorbeeld EHBO-koffers, medisch apparatuur, laptops en computers. We zetten de financiële middelen in om kinderen naar school te laten gaan. Doordat een kind financieel wordt ondersteund, kan onderwijs gevolgd worden. Naar school gaan is een groot goed. Het zorgt ervoor dat een kind zich kan ontwikkelen en kansen gaat krijgen, zoals de kans op een baan. Sponsort u een kind dan helpt u een hele familie. We hebben een speciaal programma die zich inzet op het sponsoren van kinderen. Lijkt u dat ook wat, dan kunt u zich hier inschrijven voor dit programma.

Doneer nu! Met 1 klik op de knop helpt u iemand in Gambia.

Naast de sponsorgelden die we inzetten voor de kinderen om naar school te gaan, ondersteunen we ook projecten in Gambia. We hebben inmiddels twee klinieken geholpen en een derde dokterspost/ ziekenhuispost is in ontwikkeling.

Verder houden we onze ogen en oren open. Er is altijd een doel die we gezamenlijk met u willen ondersteunen.

Doordat we directe contacten hebben in Gambia in de persoon van Buba Bojang, bent u ervan gegarandeerd dat elke euro die u geeft 100% op de juiste plaats terecht komt.

×